DEBRECEN.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Debrecen 2021.11.26
Debrecen 2021.11.26
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése

Debrecen 2020.01.24
Debrecen 2020.01.24
Debrecen 2020.01.10
Debrecen 2020.01.10
Debrecen 2019.12.20
Debrecen 2019.12.20
Csökkentenék a nagyüzemi állattartás antibiotikum-használatát Szuperinfó Hírek - A haszonállatok immunrendszerét támogató takarmány-adalékanyagot és új mikrobiológiai módszert dolgoztak ki a Mezőgazdaság, – Élelmiszertudományi és Környezetgazdálkodási Kar valamint az Általános Orvostudományi Kar kutatói.
DVSC: félig üres a pohár Szuperinfó Hírek - Gróf Dávid szerint nagyobb koncentráltsággal elkerülhették volna a paksi egyenlítést.
Mobiltelefont csempészhetett be egy rabnak egy biztonsági felügyelő, elrendelték a letartóztatását Szuperinfó Hírek - A Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség előnyért hivatali kötelességét megszegve elkövetett hivatali vesztegetés elfogadásának bűntette és más bűncselekmény miatt folytat nyomozást.
Féltávnál vannak a DEAC férfi röplabdásai Szuperinfó Hírek - Fodor Antal elmondta, hogy a megmaradt állományból kovácsoltak új csapatot, de szerencsére vannak tehetséges fiataljaik.
Szujó Attila sok játékpercet szeretne a legmagasabb osztályban Szuperinfó Hírek - Az ifjú tehetséget a hazai debütálásáról és céljairól kérdezték.


Fizetett hirdetések

Érdekes sportágat mutattak be a Nagyerdőn Szuperinfó Hírek - Az egyesület szeretné, ha minél többen csatlakoznának hozzájuk.
Érdekes sportágat ismerhettek meg Debrecenben Szuperinfó Hírek - Az egyesület szeretné, ha minél többen csatlakoznának hozzájuk.
A járvány idén még sokakat visszatart a felhőtlen adventi vásározástól Szuperinfó Hírek - Egy év kimaradt, de idén újra megnyitotta kapuit az adventi vásár Debrecenben.


Fizetett hirdetések

Gyász és emlékezés az óvatosság jegyében Szuperinfó Hírek - Az ügyintézést és a szertartásokat is érintik az új szabályok a temetőben.
„Eleinte azt hittem, a magyarok rasszisták, de tévedtem” Szuperinfó Hírek - A DVSC volt hondurasi légiósa Debrecenben telepedett le.