DEBRECEN.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Debrecen 2021.10.22
Debrecen 2021.10.22
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése

Debrecen 2020.01.10
Debrecen 2020.01.10
Debrecen 2019.12.20
Debrecen 2019.12.20
Debrecen 2019.12.13
Debrecen 2019.12.13
Hetényi Zoltán: beszéljenek most már a tettek Szuperinfó Hírek - A DEAC kapusa szerint ahhoz, hogy újra sikeresek legyenek, mindenkinek javulnia kell.
Nehéz helyzetben a Loki – a tények tükrében Szuperinfó Hírek - A drukkerek csalódottsága érthető, hiszen a csapat elmaradt a szurkolók várakozásaitól.
Immár Józsán is van köztéri szobor Szuperinfó Hírek - Az első helyi emlékmű Lévai Béla munkásságának állít emléket.
Felújításra készülnek a jobb betegellátásért Debrecenben Szuperinfó Hírek - Új vizsgálókat alakítanának ki a debreceni MÁV Rendelőintézetben.


Fizetett hirdetések

Nagy Blanka újra remekelt, hatodik lett Belgrádban Szuperinfó Hírek - A DSC-SI párbajtőrözője az Európai Kadet Körversenyen ismételten bizonyította tehetségét.
Nemsoká betemethetik a Vásáry „lövészárkát” Szuperinfó Hírek - A belvárosi utcában távközlési hálózatot építenek.
Fazekas Balázs: „Nagyon örültem, hogy újra nézők előtt röplabdázhattunk” Szuperinfó Hírek - A 25 éves játékos abban bízik, hogy a Debreceni Egyetem alakulata meg tudja szorongatni a Kistextet a következő fordulóban.
A debreceni TheVR lett az év Twitch streamere Szuperinfó Hírek - Kétszázezer szavazat és egy szakmai zsűri döntött az év közösségi média díjnyerteseiről, az elismeréseket vasárnap adták át Budapesten.
Tovább bővült a DEAC-Tungsram sérültjeinek száma Szuperinfó Hírek - Legutóbb Polyák László szenvedett komolynak tűnő sérülést.
A háttérből segítik hozzá a sikerhez a csapatot a masszőrök Szuperinfó Hírek - A legtöbben futás közben látjuk őket, mikor beszaladnak a pályára, ők a masszőrök.
A tégláskertiek is vágynának egy új játszótérre Szuperinfó Hírek - Igazi időutazásban lehet része annak, aki idegenként a Tégláskert utca és a Szepesi utca közötti területre téved.


Fizetett hirdetések

Országos konferenciát tartottak a Debreceni Egyetemen Szuperinfó Hírek - Arra keresték a választ, milyen hatással van az ipar előretörése a hazai nagyvárosok működésére, társadalmi, gazdasági folyamataira.
A többség szerint változásra van szükség a DVSC háza táján Szuperinfó Hírek - A Loki eddig mutatott teljesítményéről kérdeztük ki az olvasókat.
Debrecen fölött is gyakorlatoznak a napokban Gripennel Szuperinfó Hírek - Már-már megszokott, hogy a cívisváros környékén repülnek a katonai gépek.
Varga József: Soha nem voltam tiszteletlen a szurkolókkal Szuperinfó Hírek - A csapat vállalja a felelősséget a gyenge teljesítményért.