DEBRECEN.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Debrecen 2020.08.07
Debrecen 2020.08.07
12345...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése

Debrecen 2020.01.24
Debrecen 2020.01.24
Debrecen 2020.01.10
Debrecen 2020.01.10
Debrecen 2019.12.20
Debrecen 2019.12.20
Bulizni hívott Debrecen a hétvégén! Szuperinfó Hírek - Ezen a hétvégén is volt hova menni a cívisvárosban, többek között Ganxsta Zolee is koncertezett a Roncsbárban szombaton.
Hordóba zárt, csapra vert történelem Szuperinfó Hírek - A sörök világa sokkal változatosabb és izgalmasabb, mint azt sokan gondolnánk.
Csillagles a Zsuzsival – fotók Szuperinfó Hírek - Csillaglesre indult szombat este a Zsuzsi Erdei Vasút szerelvénye.
Lájkokban mért boldogság: fontosabbá válhat az online tér a valósnál Szuperinfó Hírek - A közléskényszerhez hozzájárult a technológia fejlődése is.
Egy szkizofrén személy is képes alkotni Szuperinfó Hírek - Érdemes tisztában lenni a két betegség tüneteivel és kezelésével.
Kondás Elemér: „Nem szabad azt hinni, hogy minden rendben van” Szuperinfó Hírek - A DVSC vezetőedzője elmondta, a tabellán elfoglalt pozíció ellenére veszélyes csapat a Siófok.


Fizetett hirdetések

Az állatok királyát ünneplik Debrecenben Szuperinfó Hírek - A különleges nap célja, hogy felhívja a figyelmet az oroszlánok szorult helyzetére és védelmük fontosságára.
Két fővel emelkedett a hajdú-bihari fertőzöttek száma Szuperinfó Hírek - Megyénkben az elmúlt 24 óra során újabb két embernél mutattak ki koronavírus-fertőzést.
Rászorulókon segítettek iskolakezdés előtt Szuperinfó Hírek - Rendhagyó tanszergyűjtő eseményen jótékonykodhattak az adakozni vágyók.
DEAC: a hétvégén megtörhet a jég Szuperinfó Hírek - Az eddig pont nélkül álló DEAC labdarúgócsapata a Dorogi FC-t fogadja.
A Loki mindig dominálni akar Szuperinfó Hírek - Dombi Tibor tisztában van vele, hogy mindenki a DVSC ellen akarja megmutatni, mennyit is ér valójában.
Kifejezetten jó kukoricatermés várható Szuperinfó Hírek - A csapadékos időjárás ellenére nincs ok panaszra a búzatermés esetében sem.
Kozák Luca duplázott az országos bajnokságon Szuperinfó Hírek - Kozák Luca duplázott, 100 méteren és 100 gáton sem talált legyőzőre az atlétikai országos bajnokság szombati versenynapján.
Négy évtizede készít filmháttereket a Debrecenben élő festő Szuperinfó Hírek - Howard Weaver többek között a Vajákban, a Trónok harcában és a Bridget Jones naplójában is dolgozott.


Fizetett hirdetések

Mi legyen a gyerek, ha nagy lesz? Szuperinfó Hírek - Novák Éva pedagógus szerint hagyni kell, hogy egy gyermek a saját útját járja.
Hogyan vegyük rá a fiatalokat az olvasásra? Szuperinfó Hírek - Az elektronikus könyvvel sokszor nagyobb sikert érhetünk el, mint a hagyományossal.
Debreceni diáké lett az ezüstérem a rangos kémiaversenyen Szuperinfó Hírek - Kapdos Ádámnak, a Fazekas Mihály Gimnázium tanulójának a legnagyobb problémát az idő szűkössége okozta.
Több mint 16 milliárddal támogatja a kormány a Civaqua-programot Szuperinfó Hírek - A magyar kormány 16,25 milliárd forintot biztosít megyénk vízgazdálkodásának fejlesztésére.