DEBRECEN.SZUPERINFO.HU

FRISS MEGJELENÉS

Debrecen 2020.06.19
Debrecen 2020.06.19
«
...23456...
»

ARCHíVUM

Tekintse meg a Szuperinfó korábbi kiadásait! Teljes archívum elérése

Debrecen 2020.07.10
Debrecen 2020.07.10
Debrecen 2020.07.03
Debrecen 2020.07.03
Debrecen 2020.06.26
Debrecen 2020.06.26
12345...
»
Tehetséges kapust igazolt a DEAC focicsapata Szuperinfó Hírek - Folytatódik az építkezés a Debreceni Egyetem labdarúgócsapatánál.
Letört ághoz is riasztották a tűzoltókat szombaton Szuperinfó Hírek - A szombati nap sem telt el eseménytelenül a megyében.
Színpadra vágyik már a Kowalsky meg a Vega Szuperinfó Hírek - A Kowalsky meg a Vega mindig ugyanolyan lelkesedéssel megy fellépni, mivel imádják a közönséget.
Ne haragudj, véletlen volt Szuperinfó Hírek - Háy János legújabb könyve a karantén időszaka alatt született meg.
Hajrá, Debrecen! Hajrá, DEAC! Szuperinfó Hírek - Öreg vagyok, gondoltam, biztosan rosszul emlékszem a DEAC-pályán egykor több ezer néző előtt játszott meccsekre.
Ismét nehéz évek előtt áll városunk futballcsapata Szuperinfó Hírek - Budapest után Debrecen az ország legnagyobb vidéki városa, ennek ellenére június 28-án kiesett az NB I.-ből a DVSC!


Fizetett hirdetések

A cél a tanulás és a nevelés Szuperinfó Hírek - Tízéves jubileumra készül a Keresztény Roma Szakkollégiumi Hálózat.
Dzsudzsák már jövő héten aláírhat a Lokiba, Tőzsér nem cáfolta a híreket Szuperinfó Hírek - A nyár legnagyobb átigazolási bombája robbanhat Debrecenben, ahová 12 év után térhet vissza Dzsudzsák Balázs – olvasható a Bors cikkében.
Családias hangulatban fejlődhet szakmailag a fiatal színész Szuperinfó Hírek - Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja a lányok szívét hódítja meg a sorozatban, azonkívül a szakmai kihívások éltetik.
Veretlenül tértek haza a debreceni frizbisek Szuperinfó Hírek - A debreceni frizbisek első helyen végezve fejezték be a Budapest Ultimate Bajnokság nyitófordulóját a verseny amatőr és profi kategóriájában.
Más bankkártyájával fizetett a gyanúsított, kihallgatták a rendőrök Szuperinfó Hírek - A debreceni nyomozók gyanúsítottként hallgatták ki az 52 éves férfit.
Diplomaosztóval ért véget a rendkívüli tanév Szuperinfó Hírek - A Debreceni Egyetem hallgatói rendhagyó helyszínen, a Nagyerdei Stadionban vehették át a diplomáikat július első két szombatján.
Erősödő honvédelem: biztos életpálya a haza szolgálatában Szuperinfó Hírek - Kiszámítható életpályát biztosítanak a munkavállalóknak.
Új görögkatolikus templom épül a Tócóskertben Szuperinfó Hírek - Szentháromság néven új görögkatolikus templom épül a Tócóskertben, melynek alapkövét szombaton a 17 órától kezdődő vecsernyét követően tették le.


Fizetett hirdetések

Élmény volt a DVSE számára a sztársportolók ellen játszani Szuperinfó Hírek - Parádés megoldásokat és huszonkét gólt hozott a DVSE Szolnok elleni gálamérkőzése az új debreceni strandon.
Tabutémák akadnak, de nem szabad homokba dugni a fejünket Szuperinfó Hírek - Tabutémák egy párkapcsolatban: exek a múltból, anyagi helyzet, jövőbeli tervek.
Lelkész lenne az ifjú magasugró Szuperinfó Hírek - Hodossy-Takács Sámuel tizennyolc évesen a felnőtt bajnokság egyik dobogósa lehet.
Továbbra is veretlenek a felkészülési meccseken a DEAC focistái Szuperinfó Hírek - Ellentétes félidők után a hajrában Kiss Bence és Burai Erik góljaival győzte le a Békéscsabát a DEAC.